7 ویژگی برجسته کارشناس فروش
ویژگی های مشترک کارشناس فروش
هر یک از سازمان ها و شرکت های تجاری و بازرگانی نیاز به کارشناس فروش با تجربه و کاردان دارند. این سازمان ها برای افزایش فروش خدمات خود و دستیابی به سود مناسب باید یک تیم فروش تشکیل بدهند. مدیر فروش باید فردی با استعداد، خلاق و سخت کوش باشد. تجارت امری پیچیده و پر استرس است که نیاز به تلاش و برنامه ریزی دقیق و مستمر است. کارشناس فروش باید نسبت به حوزه ای که در آن فعالیت می کند دانش و آگاهی کامل داشته باشد. گاها یک فرد بعد از اتمام تحصیلات دانشگاهی جذب شغل کارشناس فروش می شود. اما در موارد متعدد دیگر فرد با توجه به علاقه و استعدادی که داشته است به این شغل مهم گرایش پیدا کرده است.
ویژگیهای کارشناس فروش
هر فرد با توجه به سلایق، علاقه، مهارت ها و فرصت های شغلی جذب یک شغل می شود. مدیر فروش نیز فردی است که به کار در این حوزه علاقه داشته و مهارت های لازم را برای بدست آوردن موفقیت و بدست آوردن سود بیشتر کسب می کند.
از ویژگی های برجسته کارشناس فروش می توان به موارد زیر اشاره کرد:
مهارت لازم برای هدایت و رهبری تیم را داشته باشد:
کارشناس فروش باید مهارت های لازم برای برقراری ارتباط با اعضای تیم فروش را داشته باشد و بتواند این تیم را در جهت تحقق اهداف شرکت رهبری کند.
داشتن خلاقیت:
کارشناس فروش باید در مسیر فروش خدمات و محصولات با ابتکار و خلاقیت و بکارگیری ایده های جدید فرصت های جدید خلق کند.
قدرت برنامه ریزی قوی:
داشتن قدرت برنامه ریزی برای یک کارشناس فروش یک مزیت فوق العاده به حساب می آید. کارشناس فروش باید بتواند یک برنامه ریزی دقیق برای رسیدن به کسب سود و ترقی داشته باشد.
قدرت کلامی:
یکی از ویژگی های برجسته کارشناس فروش داشتن قدرت کلامی و تاثیرگذاری بر مشتریان احتمالی جهت دریافت خدمات است.
دانش گسترده:
دانش بالایی در مورد حوزه فعالیت خود داشته باشد و بتواند با ارائه مطالب مفید در مورد خدمات و محصولات مشتریان را جذب کند.
عزت نفس بالا:
هر زمینه ای از فعالیت های خواه تجاری و غیر تجاری با شکست هایی مواجه می شوند، کارشناس فروش نباید بعد از شکست ناامید شود برعکس باید از شکست ها برای دستیابی به اهداف شرکت موقعیت های جدید بوجود بیاورد.
ارتباط مفید با بخش بازاریابی:
کارشناس فروش به طور متداوم با بخش بازاریابی در ارتباط است و بعد از شناسایی جامعه هدف در راستای فروش خدمات راهکارهایی را برای بخش بازاریابی ارائه می دهد.
سخن پایانی
توجه داشته باشید که یک مدیر فروش باید مهارت های لازم را کسب کند. این مهارت ها از طریق آموزش ها در کلاس های دانشگاهی یا کلاس ها و دوره های برگزار شده توسط اساتید و افراد خبره در تجارت کسب می شود. افراد با فعالیت در شغل مدیریت فروش مهارت و تجربیات خود را افزایش می دهند. هر مدیر فروش برای خود یک تیم فروش تشکیل می دهد و خود رهبری آن ها را به عهده می گیرد. این تیم فروش باید از افراد با استعداد، مبتکر و دارای شم تجاری تشکیل شود. اگر اعضای تیم فروش مهارت های لازم را در حرفه خود نداشته باشند کار تیم فروش به مشکل بر خواهد خورد.
منبع: https://www.Javann.ir/004WMv